Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Praktijkleren met Praktijkverklaring

Blijf jij je graag ontwikkelen en daarmee je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Ben je onvoldoende geschoold, of wil je je laten om- of bijscholen? Wil je weten hoe je dit het beste kunt aanpakken? Bij het Leerwerkloket Flevoland ben je dan aan het juiste adres. De adviseurs Leren en Werken vertellen je graag hoe je leren en werken kunt combineren en geven je gratis een loopbaanadvies!


Flyer Praktijkleren voor Werkzoekenden

Wat is Praktijkleren met praktijkverklaring?

Praktijkleren biedt kansen en neemt drempels weg. Praktijkleren is een leerroute op maat voor werkenden en werkzoekenden zonder mbo-diploma. Na een periode van werken en leren op de werkplek ontvang je een verklaring van het mbo, waaruit blijkt dat je bepaalde werkprocessen uit kan voeren. Deze verklaring zorgt ervoor dat je beter bent toegerust voor jouw werk. Ook in de toekomst!

Overige interessante links over Praktijkleren:

Heb jij interesse in Praktijkleren met praktijkverklaring? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Ga naar contactformulier