Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Kennis
Wij informeren en adviseren werkgevers over onder meer ontwikkeling van personeel en welke financiële voordelen er zijn op het gebied van leren en werken. 
Afbeelding
Drie mensen aan het werk in de techniek
Kennis
Voor het ontwikkelen van je medewerkers, bestaan er verschillende regelingen waar jij als werkgever gebruik van kunt maken. Deze leveren vaak aanzienlijke voordelen op.
Afbeelding
Twee medewerkers
Kennis
Welk opleidingstraject past bij de opleidingsbehoefte van jouw bedrijf en jouw medewerkers?
Afbeelding
Foto lachende man
Kennis
De adviseurs van het Leerwerkloket hebben een groot netwerk in iedere regio.    
Afbeelding
Lachende man
Kennis
Medewerkers met meer zelfvertrouwen. Opleiden volgens eigen inzicht, in jouw eigen bedrijf. Leren op maat én op verschillende niveaus. Doe mee met Praktijkleren en geef huidige én toekomstige medewerkers de kans op een praktijkverklaring!
Afbeelding
Afbeelding Praktijkleren
Kennis
In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven of rekenen. Ze hebben vaker problemen met digitale ontwikkelingen, geldzaken en gezondheid. Dat leidt tot langer en vaker contact bij klanten.
Afbeelding
Taal en schakeljaar