Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Scholing en ontwikkeling van personeel

Het Leerwerkloket adviseert over het opleiden van personeel. Ontwikkeling van medewerkers kan op veel manieren worden gestimuleerd, maar je wilt wel graag dat ze leren wat jouw bedrijf nodig heeft. Welk opleidingstraject past bij de opleidingsbehoefte van jouw bedrijf en jouw medewerkers?

We onderzoeken samen met jou en de collega's van het Werkgeversservicepunt wat de opleidingswens is, welke manier van leren het meeste effect heeft en welke opleider daarbij het beste past. Ook is het mogelijk om met medewerkers een loopbaan-en ontwikkeladviesgesprek te voeren. Bovendien kunnen wij vertellen hoe je een erkend leerbedrijf kunt worden en in contact brengen met SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

Leerwerktrajecten

Wanneer je moeite hebt om goed opgeleid personeel te vinden helpen wij graag bij het organiseren van een leerwerktraject op maat, onderzoeken wij de mogelijkheden voor het financieren van een leerwerktraject en ondersteunen wij bij de werving van geschikte kandidaten. Dit doen wij samen met de collega's van het Werkgeversservicepunt.

Praktijkleren op maat in het mbo

We laten je graag de mogelijkheden zien van Praktijkleren op maat in het mbo. Dit kan namelijk een waardevol instrument zijn om bestaande en potentiële werknemers die nog geen bbl-diploma of mbo-certificaat kunnen behalen, breder en beter inzetbaar te maken binnen jouw bedrijf. Klik hier voor een handige flyer over Praktijkleren met Praktijkverklaring of bekijk dit duidelijke filmpje

Taal op de werkvloer

Meer dan 700.000 werkenden hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Het is voor medewerkers lastig om zich verder te ontwikkelen als zij de taal niet goed beheersen. Kijk hier voor meer informatie over taal op de werkvloer en hoe werkgevers hierin een belangrijke rol kunnen spelen.

Hulp nodig? Neem contact op met ons op, we helpen je graag!

Klik hier voor het contactformulier