Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Contactformulier Werkgevers

De eisen aan vaardigheden, kennis en diploma's van werknemers worden steeds hoger. De werkomgeving verandert snel, en dat vraagt een verhoogde flexibiliteit in de kennis en vaardigheden van jouw personeel.

Blijven leren betekent niet altijd dat werknemers terug moeten naar school. Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren. Bijvoorbeeld met behulp van maatwerkopleidingen op de werkplek en de inzet van mogelijke financiële regelingen en subsidies. Ook het aanbieden van leer(werk)banen binnen jouw bedrijf kan voordelen opleveren.

Wij nodigen je van harte uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Wij reageren binnen 3 werkdagen op je aanvraag.

Wil je alvast nader kennismaken met ons team? Klik hier.

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  flevoland@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Klik hier voor onze privacyverklaring.