Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Ontmoet ons team!

Wij geven jou de informatie en tools, zodat je stappen kunt zetten in je loopbaan en ontwikkeling. Ook informeren en adviseren we werkgevers over scholing en ontwikkeling van personeel. Een leven lang ontwikkelen, daar gaan we voor!

 
Els Stokman Kwartiermaker/ projectleider
Hayet Akloud Adviseur leren en werken
Hans Huiskes Adviseur leren en werken
Karuna Mohan Adviseur leren en werken
Piet Mathôt Adviseur leren en werken

 

 

Wendy van Dulken Adviseur leren en werken

De adviseurs van het Leerwerkloket Flevoland voeren scholings- en loopbaanadviesgesprekken, nemen competentietesten af, geven tips bij het maken van een cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Ook geven we (groeps)voorlichting en dragen we bij aan regionale leerwerktrajecten. Werkgevers informeren en adviseren we over onder meer ontwikkeling van personeel en welke financiële voordelen er zijn op het gebied van leren en werken. 

Kom jij ons team tijdelijk versterken? 

Ben jij een enthousiaste, ervaren/ gecertificeerde loopbaanadviseur? En heb je zin in een nieuwe, tijdelijke uitdaging? Pak dan nu je kans en bekijk hier onze vacature 'Adviseur leren en werken'. Ben je enthousiast en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan je brief met motivatie en actueel CV, per e-mail naar els.stokman@leerwerkloket.nl.

Bekijk hier onze locaties
 

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Klik hier voor het contactformulier