Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Het Leerwerkloket Flevoland is een onafhankelijk, deskundig en enthousiast team, dat jou graag wegwijs maakt in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken. We geven jou de informatie en tools, zodat je stappen kunt zetten in je loopbaan en ontwikkeling. Daar gaan we voor!

We zijn er voor iedereen. Ook als werkgever kan je bij ons terecht. Samen met de Werkgeversservicepunten, geven we graag onafhankelijk en kosteloos advies over de aansluiting van onderwijs met de arbeidsmarkt.

In alles wat we doen, benutten we onze contacten met onderwijs-, overheids- en werkgeversorganisaties. Iedereen heeft er baat bij dat we samenwerken en elkaar versterken! 

Wil je alvast nader kennismaken met ons team? Klik hier. Ben je benieuwd waar je ons in de regio kunt vinden? Bekijk dan deze link.

Onze partners 
 

  


 

    

Landelijk programma Leerwerkloketten
De 35 Leerwerkloketten in Nederland zijn geïnitieerd door het landelijk programma Leerwerkloketten van het ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid.