Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Praktijkleren voor werkgevers

Medewerkers met meer zelfvertrouwen. Opleiden volgens eigen inzicht, in jouw eigen bedrijf. Leren op maat én op verschillende niveaus. Doe mee met Praktijkleren en geef huidige én toekomstige medewerkers de kans op een praktijkverklaring!


Flyer Praktijkleren voor Werkgevers

Voordelen Praktijkleren met praktijkverklaring

  • Draagt bij aan de ontwikkeling van jouw medewerkers en bedrijf.
  • Vergroot de betrokkenheid en inzetbaarheid van medewerkers.
  • Helpt bij de zoektocht naar gekwalificeerd personeel.
  • Zelf opleiden van nieuw personeel, met een landelijk erkende verklaring.
  • Kansen voor gemotiveerde werkzoekenden.
  • Snel inzicht in de kwaliteiten en (vak)vaardigheden van de kandidaat.

Wat is Praktijkleren met praktijkverklaring?

Praktijkleren is een leerroute op maat voor werkenden en werkzoekenden zonder mbo-diploma. Na een periode van werken en leren op de werkplek ontvangt de deelnemer een verklaring van het mbo, waaruit blijkt dat hij of zij bepaalde werkprocessen uit kan voeren. Deze verklaring zorgt ervoor dat mensen beter zijn toegerust voor hun werk. Ook in de toekomst!

Praktijkleren biedt kansen en neemt drempels weg. Mensen die graag met hun handen werken maar geen startkwalificatie hebben kunnen bij jou aan de slag. Met een startkwalificatie staan werkzoekenden en werknemers sterk. Voor sommigen is het (nog) niet haalbaar om een startkwalificatie te halen. Een praktijkverklaring helpt hen een stap verder. En levert jouw bedrijf gemotiveerd, breder inzetbaar personeel.

Overige interessante links over Praktijkleren:

Heb jij als werkgever interesse in Praktijkleren? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Ga naar contactformulier