Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Dit doet het Leerwerkloket voor werkgevers

Het Leerwerkloket Flevoland geeft onafhankelijk en kosteloos advies over leren en werken. Voor iedereen in regio Flevoland. Ook voor werkgevers. Dit doen wij samen met de collega's van het Werkgeversservicepunt.

Het Leerwerkloket informeert en adviseert werkgevers onder meer met:

Neem contact met ons op, we helpen je graag! 

Klik hier voor het contactformulier
 
Leven Lang Ontwikkelen

Door technologische veranderingen, globalisering en maatschappelijke uitdagingen als de energietransitie en corona verandert de arbeidsmarkt voortdurend. Door de gestegen levensverwachting en pensioenleeftijd moeten we langer en duurzamer doorwerken. Dit heeft grote gevolgen voor de arbeidsmarkt, voor iedereen. Werknemers, zzp'ers, werkzoekenden, maar zeker ook voor werkgevers. Het motto van het Leerwerkloket is dan ook “blijf je leven lang ontwikkelen”.

5 redenen om te investeren in scholing
  • Scholing tilt ieder bedrijf naar een hoger niveau. Beter geschoold personeel leidt tot betere kwaliteit en dienstverlening.
  • Door te investeren in kennis van personeel, win je het van de concurrent. Stilstand is achteruitgang in de huidige wereld waar (technologische) ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen.
  • Scholing verhoogt de productiviteit. Werknemers zijn beter gemotiveerd en het ziekteverzuim daalt.
  • Scholing motiveert en bindt werknemers aan een bedrijf. Goed (geschoold) personeel is moeilijk te vinden. Door werknemers op te leiden zorgt je voor doorstroming van personeel en houd je toch de ervaring en kennis binnen het bedrijf.
  • Scholing laat zien dat een bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt.

Toelichting afbeelding: Praatplaat waarom investeren in ontwikkeling en scholing van personeel.
Toelichting afbeelding: Praatplaat waarom investeren in ontwikkeling en scholing van personeel.


Overige interessante link: Inspirerende voorbeelden Leven Lang Ontwikkelen.