Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Inzicht in de regionale scholings- en arbeidsmarkt

Het Leerwerkloket Flevoland is een regionaal samenwerkingsverband van de gemeenten, de roc’s en het UWV in regio Flevoland. Onze adviseurs hebben daardoor een groot netwerk binnen de regionale scholings- en arbeidsmarkt. 
 
Regionale scholingsmarkt

Het Leerwerkloket Flevoland kent de aanbieders van de opleidingen in regio Flevoland en heeft goede contacten met de roc’s, hbo instellingen en private opleiders. Bovendien hebben wij een goed overzicht van de leerwerkvacatures die in de regio worden aangeboden.

Regionale arbeidsmarkt

Wat zijn de arbeidsmarktontwikkelingen in jouw branche en regio? En wat betekent dit voor de werving, selectie en het opleiden van personeel? Onze adviseurs hebben de juiste instrumenten om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt.

Denk daarbij aan het doelgroependashboard met regionale arbeidsmarktdata per functie, dataportaal arbeidsmarktinzicht en arbeidsmarktinformatie van het UWV. Wij adviseren jou kosteloos (en graag!) over de betekenis van deze data voor jouw personeelsbeleid. 

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Klik hier voor het contactformulier