Wij maken je graag wegwijs!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat je je leven lang blijft doen, bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen.

Taal op de werkvloer

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven of rekenen. Ze hebben vaker problemen met digitale ontwikkelingen, geldzaken en gezondheid. Dat leidt tot langer en vaker contact bij klanten. En tot een lagere productiviteit, meer veiligheidsrisico`s, hoger ziekteverzuim en meer financiële problemen zoals loonbeslag bij werknemers. Als werkgever merk je hier de gevolgen van.

Wij willen organisaties helpen dit probleem aan te pakken. Sinds april 2023 is er een adviseur Taal op de Werkvloer actief bij het Leerwerkloket Flevoland. We werken hiervoor samen met intermediairs, branches, Stichting Lezen en Schrijven, O&O-fondsen en andere relevante partners.

Wat kun je van ons verwachten?

Presentatie

Onze adviseur komt graag langs om een presentatie te geven over laaggeletterdheid, basisvaardigheden en werk. Bijvoorbeeld voor het MT of een afdeling HR. 

Advies op maat

Wil je een advies op maat? Maak dan een afspraak met onze adviseur voor een gesprek. Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.  

Ja, ik wil contact! | Leerwerkloket Flevoland.